::Hem ::Produkter ::Ladda ner ::Om mig ::Kontakt
Söndag 31 maj 2020 Textstorlek: 
   
 
Mästerdata
,±  Hem 
||- Nyheter
||- Statistik
|'- Kakor
'± Produkter
'± Ladda ner
|- Om mig
'- Kontakt

Kakor (cookies)
Kaka
Enligt lag är webbplatser som använder kakor skyldiga att informera om detta. Vi använder kakor. Här finner du mer informaton om detta.
   
Mästerdata

Välkommen

Välkommen till Mästerdata, stället på internet, där du kan hitta information och ladda ner Glosis, freewareprogrammet som förhör dig på glosorna/fraserna du ska lära dig. Känn dig som hemma, och se efter om du hittar något intressant här.

Mästerdata

Ny version: Glosis 7.04 beta

Den nya versionen rättar ett problem som visade fel språk i glosförhör, om man valde att växla språken. I den nya versionen har Förhör-knappen fått en meny, som gör det enkelt att välja vilket språk man önskar förhöra, utan att man behöver leta bland förhörsalternativen.

Du kan ladda ner den nya versionen på Glosis nedladdningssida

Inlagd 15 augusti 2010

Ny version: Glosis 7.03 beta

Ny version av Glosis släppt idag. Tyvärr hände det att filerna som man sparade i Glosis inte alltid fungerade när man försökte öppna dem igen. Installera den nya versionen så snabbt som möjligt för att undvika detta problem.

Glosfiler som skadats av den gamla versionen går inte att öppna i den nya heller - tyvärr, men den nya versionen ser till så att det inte händer igen.

Problemet rör inte Glosis 6.

Ladda ner Glosis 7.03 beta

Inlagd 8 mars 2010

Äldre nyheter

:: Nytt program: Mästerdata Sched 14 november 2009
:: Ny version: Glosis 7.01 beta 8 november 2009
:: Ladda ner förhandsversion av Glosis 7 27 september 2009
:: Info om nya Glosis 7 23 augusti 2009
:: Visa äldre nyheter

Statistik

Mästerdata har sedan den 26 oktober 2004 haft 191379 unika besök. Med definitionen besök menas en eller flera sidvisningar på webbplatsen under en webbläsarsession, dvs. varje besök avslutas då du stänger webbläsaren. Tills dess kan du visa hur många sidor som helst på webbplatsen utan att det räknas som flera besök. | läs mer

 

 

 
 
Godkänd XHTML 1.1 Godkänd CSS RSS Nyhetsflöden
Copyright © Daniel MP 2004-05