::Hem ::Produkter ::Ladda ner ::Om mig ::Kontakt
Söndag 31 maj 2020 Textstorlek: 
   
 
Hem
,± Hem
||-  Nyheter 
||- Statistik
|'- Kakor
'± Produkter
'± Ladda ner
|- Om mig
'- Kontakt

 
   
Nyheter

Nyheter

Uppdatering 2008

På senare tid har inte mycket hänt här på Mästerdata. Jag har påbörjat en ny utbildning och har därför inte haft så mycket tid till mina hobbyprojekt, så jag tänkte berätta vad som är på gång.

Jag har en del nya projekt på gång. Det första är Mästerdata SchEd, ett gratis schemaprogram, med vars hjälp man kan skapa egna scheman av diverse typer. Perfekt för den studerande som vill ha ett schema där enbart ens egna lektioner finns med, men programmet kan även användas i familjen för att göra upp ett schema exempelvis för vem som ska göra vad och när (ja, varför inte!).

Därtill har vi Totalkoll, som är en tjänst som jag erbjuder till elever som klassvis vill ha en portal med kalender, chatt och bildgalleri. Kalendern fungerar på så vis att alla i klassen kan lägga in de uppgifter och prov som är på gång, något som sedan är synligt för alla andra i klassen, och på så vis bygger man upp en kollektiv kalender. Givetvis kan man även lägga upp uppgifter som enbart ska kunna ses av en själv. Prova gärna testversionen av Totalkoll om du är nyfiken. Önskar du bli medlem tillsammans med din klass, skickar du helt enkelt ett mail till oss.

Som jag har nämnt tidigare är en ny hemsida också på gång, men den ligger på hal is och kommer inte att lanseras detta år, möjligen under första halvåret 2009. Jag kommer även fortsättningsvis erbjuda gratisnedladdningar av det populära programmet Glosis, som förhör dig på glosorna, men utvecklingen av programmet är nerlagd.

Inlagd 7 oktober 2008 | visa alla nyheter

 

 

 
 
Godkänd XHTML 1.1 Godkänd CSS RSS Nyhetsflöden
Copyright © Daniel MP 2004-05